Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Programul „Weight-loss buddy”

Ce este un weight-loss buddy?

Weight-loss buddy este o persoană cu care simți că rezonezi și pe care o consideri asemănătoare din perspectiva socială, intelectuală, emotională, sau pur si simplu aveti chimie. Împreună puteți forma o echipă cu scopul de a trăi și slăbi sănătos, fără frustrări și pe termen lung.

De ce este util un weight-loss buddy?

Împărtășiți aceeași dificultate – doriți să slăbiți și să vă mențineți într-un mod sănătos și sustenabil.

Uneori simțiți că vă este greu să faceți față situațiilor sociale, emoționale sau gândurilor pe care le aveți – un weight-loss buddy vă poate ajuta să găsiți alte soluții în afară de refugiul în mâncare.

Uneori va avea el momente dificile – faptul că puteți să fiți alături de cineva care trece prin momente de cumpănă și vă piuteți implica în a-l ajuta să treacă peste cu bine, vă dă un sentiment de sens și utilitate.

Știți amândoi care este valoarea unui kilogram pierdut și menținut – vă puteți bucura împreună și puteți împărtăși micile reușite sau dezamăgiri, fără a fi ridiculizat sau pedepsit emoțional.

Aveți cu cine ieși în parc,la plimbare sau la mișcare – scopurile commune duc la planuri și priorități comune. Faptul că cineva cu care vă e drag să petreceți timp vine cu voi, vă va motiva cu siguranță

Nu uitați, menținerea pe termen lung e un process de durată, în care aveți nevoie de sprijin social. Atunci când familia, prietenii sau specialiștii nu sunt disponibili, weight-loss buddy e acolo!

Conditiile de intrare in programul WLB:

  • pacient instruit din punct de vedere alimentar (una/doua consultatii de obezitate)
  • pacient evaluat psihologic (o sedinta de evaluare psihologică)

Pe baza caracteristicilor personale, definite în cadrul discuțiilor cu specialiștii, vi se vor propune weight-loss buddies. Rămâne la latitudinea voastră să alegeți și să validați propunerile noastre. Scopul este să găsim persoana cu care vă simțiți cel mai confortabil pentru a traversa cu încredere și entuziasm această perioadă de schimbare.

Specialiștii Synobis vor fi alături de voi, în întâlniri lunare, pentru a monitoriza progresul și a vă susține în gestionarea și prevenirea momentelor dificile.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email