Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Slabeste cu Xbox One Kinect, gratuit in luna aprilie!

Nou la sala de sport Synobis, consola Xbox One Kinect! Rezultatele cele mai bune, când vine vorba de scăderea în greutate sau menținerea unei greutăți optime, apar atunci când sunt îndepliniți cei mai mulți factorii favorabili. Doi dintre aceștia, cei mai importanți, sunt: alimentația echilibrată și un nivel optim de activitate fizică.

Prin activitate fizică înțelegem orice tip de mișcare, fie acestea mai mult sau mai puțin intense: plimbări, urcat scări, dans, aerobic, jogging etc. Pentru fiecare persoană există un tip de activitate fizică care să i se potrivească, important este ca aceasta să existe și să ne facă să ne simțim bine.

La Synobis vrem ca pacienții noștrii să vadă mișcarea ca pe o activitate plăcută nu o povară. Mai mult, să vedeți mișcarea ca pe ceva distractiv! De aceea, începând cu săptămâna aceasta, la noi găsiți în sala de sport consola Xbox One cu un joc de dans cu ajutorul senzorului Kinect, potrivit atât pentru adulți cât și pentru copii. Poți să fi singur în sala de sport, cu antrenorul personal sau să vii cu un prieten.

Nu mai amâna și vino chiar de azi! Până la sfârșitul lunii aprilie 2015 puteți încerca GRATUIT noua achiziție a Centrului Medical Synobis, în cadrul orarului de funcționare, cu programare la recepție în prealabil, pentru fiecare consultatie de nutritie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email