Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Synobis Medical – 1 An de Activitate

În luna septembrie Synobis Medical, Centrul Medical de Nutriție și Management Integrat al Obezității Cluj-Napoca, împlinește un an de activitate.  Pentru a sarbatori acest eveniment, toată luna septembrie veți putea beneficia GRATUIT de:

– analiza compoziției corporale complete (greutate, țesut adipos, masă musculară etc.) cu ajutorul aparatului profesional cu bioimpedanță și interpretarea rezultatelor de către un specialist

– evaluare psihologică a comportamentului alimentar de către consilier psihologic (ședință 15 min.)

În plus, pe tot parcusul lunii veți avea reducere 10% la consultații la oricare dintre specialități, printr-un share pe Facebook.

Despre Synobis Medical

Cu mai bine de doi ani în urmă am început să punem bazele pentru a deschide singurul centru medical orientat spre obezitate din Transilvania. Cu multă muncă și efort din spate am reușit să formăm o echipă de specialiști care să se poată adresa fiecărei ramuri în parte, pentru a combate eficient cauzele plurifactoriale astfel încât rezultatele să fie pe termen lung, permanente.

Echipa medicală a Centrului Medical Synobis

Dr. Mădălina Indrie, Medic Specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Specialist în Obezitate, cu o activitate de peste 9 ani în nutriție managementul greutății este responsabilă de activitatea și coordonarea întregii echipe, inițierea terapiei nutriționale și efectuarea consultațiilor de nutriție si obezitate si monitorizarea pacientilor.

Ioana Popa, Nutriționist-Dietetician cu pregătire academică de 5 ani în nutriție și dietetică și o activitate clinică de 2 ani este responsabilă de educarea nutrițională a pacienților și promovarea unei bune conduite alimentare, întocmirea de planuri alimentare personalizate si efectuarea consultațiilor de nutriție.

Dr. Dochita Onoe, Medic Primar Medicina Interna, intervine in rezolvarea problemelor medicale conexe obezitatii sau asociate independent cu aceasta (exemplu: patologii digestive, cardio-vasculare, articulare).

Dana Negruț, Consilier Psihologic cu pregătire și experiență clinică în managementul comportamentului alimentar este responsabilă de terapia cognitiv-comportamentală ca parte integrată în intervenția nutrițională.

Dr. Radu Motocu, Medic Primar în Chirurgia Bariatrică, Chirurgie Generală și Chirurgia Obezițății, având o experiență de peste 10 ani, responsabil de intervenția chirugicală, ca parte integrată a tratamentului obezițății, atunci când aceasta este necesară sau vitală.

Raluca Irimeș, Kinetoterapeut cu pregătire academică în recuperarea medicală și calificare profesională ca Antrenor Personal, este responsabilă de antrenarea pacienților și coordonarea activițăților sportive adaptate ca intensitate, grad de mobilizare și dificultate fiecărui pacient în parte.

Realizările din primul an de activitate al Centrului Medical Synobis

Am reușit să aducem aparatura cea mai de calitate și de ultimă generație pentru a evalua cat mai precis statusul nutrițional al pacientului, analiza completă a compoziției corporale realizându-se prin intermediul unui aparat profesional cu bioimpedanță.

Am participat la Conferințe, Congrese și Simpozioane naționale și internaționale astfel încât specialiștii noștri să fie mereu la curent cu literatura de specialitate, să cunoască tehnicile de abordare și informațiile actuale în ceea ce privește o terapie nutrițională de succes. Dintre acestea amintim: Congresul European de Obezitate (Praga, 2015), Congresul Național al Sociețății Române de Diabet (Sibiu, 2015), Congresul Național al Federației Române de Diabet (Cluj, 2014)

Am făcut un parteneriat cu un laborator de analize medicale de calibru multinational, care ne oferă analize de calitate și ne transmite rezultatele în cel mai scurt timp pentru a fi interpretate de către specialiștii noștrii.

Am consiliat peste 800 de pacienți, rezultând: peste 3000 de kg piedute, peste 100 de kg de mușchi câștigate și 30 de intervenții chirurgicale cu succes.

Am organizat ateliere de educare nutrițională coordonate de specialiștii noștrii: Workshop „Alimentația Copiilor-Responsabilitatea Părinților”, Workshop „Alimentația de Sărbători”.

Am organizat Școala de Vară Synobis Medical, un eveniment non-profit, desfășurat pe parcursul a 6 săptămâni, menit să susțină prin donații PediTel (Tel. 1791) – Serviciul Telefonic de Urgențe și Sfat Medical Pediatric.

V-am deschis porțile pentru a ne cunoaște și a beneficia de serviciile noastre gratuit: Ziua Porților Deschise (17 ianuarie 2015) și Ziua Dedicată Femeii (8 martie 2015).

Am participat la emisiuni și interviuri televizate pentru a expune păreri și oferi sfaturi medicale și pe teme de nutriție. Dintre acestea amintim: Ziua Bună (Look TV), Jurnal de Psiholog (Look TV), Agricultura la Raport (AgroTV), Sănătate la 4 Ace (Antena1).

Am participat la diferite evenimente și activități practice la care am contribuit prin cunoștințele noastre de nutriție, atât prin teorie (conferințe, prelegeri) cât și prin practică (seminarii, ateliere de gătit, activități educaționale pentru gătit). Parteneri: Cora Cluj, Carrefour Polus, Părinți Clujeni, Playful Learning,  LivingFit, ZenFest, Minte Forte, Pescia etc.

Am sustinut training-uri pentru optimizarea stilului de viata si a productivitatii la locul de munca in mediul corporate.

2014-2015 a fost un an productiv pentru Synobis Medical și dorim să mulțumim pentru încredea acordată oferind tuturor celor care ne urmăresc și ne sunt alături servicii gratuite de evaluare nutrițională și psihologică și reducere la consultații pe tot parcursul lunii septembrie.

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa dati share pe Facebook la acest articol sau la postarea de pe Facebook sau la filmulet.

Va asteptam cu drag!

Synobis Medical, singurul centru medical orientat catre obezitate din Cluj-Napoca si din Transilvania, este localizat pe str. Iuliu Hatieganu, nr.6, Cluj-Napoca, telefon 0364107215, 0725946789,  www.synobis.ro

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email