Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Synobis Medical – 2 Ani de Activitate

În luna septembrie 2016 Synobis Medical, Centrul Medical de Nutriție și Management Integrat al Obezității Cluj-Napoca, împlinește doi ani de activitate.

Pentru că vrem să sărbătorim acest eveniment cu pacienții noștri, oferim GRATUIT două consultații de nutriție, prin tragere la sorti, inscrierea pentru concurs se face prin share la filmuletul nostru care marcheaza implinirea a doi ani de activitate. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook Synobis Medical https://www.facebook.com/Synobis/.

A fost o perioada plina de realizări, în care ne-am dedicat mai mult de 1800 de ore pentru a oferi consiliere nutrițională, consiliere psihologică, consultații medicină internă, ore de sport cu antrenor personal și workshop-uri pentru o categorie foarte largă de pacienți. Am reușit să oferim servicii de cea mai bună calitate, dovadă făcând loialitatea pacienților noștri care au rămas cu noi un timp îndelungat.

În acest timp ne-am făcut strânse legături cu diferiți parteneri reușind să demarăm proiecte interesante, precum Tabăra de Sănătate pentru Copiii Supraponderali.

După cum v-am obișnuit, am continuat și în 2016 cu evenimente și workshopuri pentru copii și adulți încercând să fim cât mai aproape de voi și să vă răspundem la multe dintre întrebările actuale pe teme de nutriție.

Vă prezentăm și în acest an echipa noastră de specialiști:

Dr. Mădălina Indrie, Medic Specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Specialist în Obezitate, cu o activitate de peste 10 ani în nutriție managementul greutății este responsabilă de activitatea și coordonarea întregii echipe, inițierea terapiei nutriționale și efectuarea consultațiilor de nutriție si obezitate si monitorizarea pacientilor.

Ioana Popa, Nutriționist-Dietetician cu pregătire academică de 5 ani în nutriție și dietetică și o activitate clinică de 2 ani, cu experiență în consilierea adulților și copiilor cu probleme de greutate și patologice, este responsabilă de educarea nutrițională a pacienților și promovarea unei bune conduite alimentare, întocmirea de planuri alimentare personalizate si efectuarea consultațiilor de nutriție.

Dr. Dochita Onoe, Medic Primar Medicina Interna, intervine in rezolvarea problemelor medicale conexe obezitatii sau asociate independent cu aceasta (exemplu: patologii digestive, cardio-vasculare, articulare).

Dana Negruț, Consilier Psihologic cu pregătire și experiență clinică în managementul comportamentului alimentar este responsabilă de terapia cognitiv-comportamentală ca parte integrată în intervenția nutrițională.

Oana Marchis, Psiholog clinician si Psihoterapeut, cu experienta bogata in terapia cognitiv-comportamentala a obezitatii si in managementul comportamentului alimentar si al stresului.

Dr. Radu Motocu, Medic Primar în Chirurgie Generală și Chirurgia Obezițății, având o experiență de peste 10 ani in Chirurgia Bariatrica, responsabil de intervenția chirugicală, ca parte integrată a tratamentului obezițății, atunci când aceasta este necesară sau vitală.

Raluca Irimeș, Kinetoterapeut cu pregătire academică în recuperarea medicală și calificare profesională ca Antrenor Personal, este responsabilă de antrenarea pacienților și coordonarea activițăților sportive adaptate ca intensitate, grad de mobilizare și dificultate fiecărui pacient în parte.

Synobis Medical – de 2 ani lucrăm cu oameni, nu cu diete.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email