Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

NOU la Synobis: Gratuit senzor de masurare continua a glicemiei

Afla informatii pretioase despre evolutia glicemiilor tale si cum sa le controlezi mai bine, avand astfel un management mai bun al diabetului.

Vrei sa intelegi cum functioneaza organismul tau in raport cu diabetul zaharat, cu tratamentul si cu alimentatia? Vrei sa VEZI raspunsul tau la tratament sau sa VEZI cat de mult iti creste glicemia dupa masa, sau cat de jos ajungi in hipoglicemii (mai ales noaptea), sau sa VEZI cum/cat iti scade glicemia in  timpul exercitiului fizic ? Toate acestea si multe alte concluzii le poti VEDEA sub forma unor grafice glicemice dupa descarcarea datelor senzorului.

Sapte zile in care se inregistreaza aproximativ o glicemie la 5 minute, iar la final, toate graficele si calculele care deriva din aceste masuratori, pot da informatii pretioase si recomandari tintite, atat din punct de vedere terapeutic cat si alimentar.

Senzorul se fixeaza subcutanat, si se pastreaza timp de 7 zile. In acest timp se inregistreaza aproximativ 258 de glicemii/24 ore. In a saptea zi se descarca datele si se contureaza concluziile cu privire la conduita terapeutica si la alimentatie.

Inserarea senzorului este asemantatoare cu intepatura unei injectii de insulina, nu este dureroasa, iar prezenta senzorului nu incomodeaza sub nici o forma (se poate face dus sau baie in piscina).

Senzorul de monitorizare continua a glicemiei este gratuit, doar consultatiile se platesc. Inainte de montarea senzorului este necesara o consultatie de diabet pentru evaluarea indicatiei de masurare continua a glicemiei (nivelul hemoglobinei glicate, hipoglicemii, schema de tratament, etc.) 150 lei.

Consultatie de diabet cu montarea senzorului: 200 lei

Demontare senzor, descarcarea datelor si interpretarea rezultatelor: 200 lei

Pentru programari suna la tel. 0725946789

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email