Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Dietetician Carla Baciu

Dietetician

Am absolvit Facultatea de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Mi-am continuat studiile cu două programe de masterat în domeniu: “Nutriție Moleculară și Toxicologie” la Universitatea de Cercetare Wageningen din Olanda și “Nutriția și calitatea vieții” la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Sunt autorizată de către Colegiul Dieteticienilor din România și sunt membru în comitetul pentru practică profesională în cadrul Federației Europene a Asociaților de Dieteticieni.

Îmi plac toate ramurile dieteticii, dar sunt pasionată în mod special de dietoterapia obezității și a malnutriției, a afecțiunilor gastrointestinale, cardiovasculare, a tulburărilor de comportament alimentar, dietoterapia infertilității (SOP, alte tulburări endocrine), nutriția femeilor însărcinate, nutriția în alăptare, nutriția bebelușilor (diversificarea alimentației), nutriția pediatrică.

Colaborez eficient cu medici de diverse specialități, abordarea mea fiind bazată pe dovezi științifice și ghiduri internaționale în domeniu. Intervențiile nutriționale sunt complementare tratamentului medicamentos, nu îl substituie.

Ce va presupune colaborarea cu mine?
Voi servi ca un sprijin în călătoria ta spre un stil de viață mai sănătos, care să te ajute să îți atingi obiectivele. Voi adapta recomandările nutriționale în funcție de tine, de starea ta de sănătate, de diagnosticele puse de către medici și de analize, ori de câte ori va fi nevoie. Am o abordare flexibilă care asigură sustenabilitatea intervenției pe termen lung.

Dacă te-am convins, aștept să ne cunoaștem!

Studii

Facultatea de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca

Acreditări

Colegiul Dieteticienilor din România

Tarife

Consultație inițială – 300 lei

Control – 200 lei

Programează-te online