Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Adolescentii si problemele de alimentatie

Ai intre 13 si 20 de ani si nu mai stii ce si cat sa mananci?

Atat de multe arome si gusturi in jurul tau! Ai vrea sa le mananci pe toate. Chiar ai incercat, de cate ori ai vrut. Sunt asa de bune! De ce sa-ti refuzi placerea asta?

Uite te-ai ingrasat! Prietenele tale sunt la dieta, ce-ar fi sa faci si tu? Una a slabit chiar foarte mult facand o dieta numai cu mere. Dar e greu! Ai vrea sa mananci chips-uri, Cola si pizza.

Cum sa faci? Ai vrea sa slabesti. Trebuie sa arati si tu ca si colega ta care este asa de populara. Sigur, o place toata lumea pentru ca e slaba! Si oamenii pe strada se uita ciudat la tine… Ai vrea sa fii invizibila!

Daca iti trec prin minte toate aceste ganduri si inca altele, daca ai intrebari in ce priveste alimentatia, greutatea, mancarea sanatoasa, te asteptam la Synobis la Soala de Vara dedicata adolescentilor.

Fii sigur ca aici cineva te va auzi, te va intelege si te va ajuta!

Vor fi trei sesiuni, in 15, 22 si 29 iulie, la ora 18:00, la sediul Synobis Medical (str. Iuliu Hatieganu nr.6)

In 15.07 ne vom uita la un film. Poti sa vii si cu un parinte. Vor fi si rontaieli, dar poate altfel decat cele obisnuite…

In 22.07 vom povesti pe larg despre alimentatie: de ce ne ingrasam, cum sa alegem alimentele, ce facem cu poftele, de ce sa mancam sanatos si vom raspunde la toate intrebarile care iti trec prin cap despre alimentatie.

In 29.07 vom povesti despre diete. Titlul sesiunii va fi „Dieta potrivita pentru mine” – cum sa alegem dintre miile de diete care sunt in jurul nostru pe cea potrivita fiecaruia.

Daca ai un prieten/prietena si este si el/ea interesata de subiectele noastre veniti impreuna.

Taxa va fi 40lei, iar daca mai vii cu un/o prietena, el/ea va avea 50%reducere.

Detalii eveniment:

https://www.facebook.com/events/1634371373504590/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email