Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Test de Microbiom și
Nutriție de Precizie

Află compoziția microbiomului tău intestinal și transformă-ți sănătatea începând cu o alimentație complet personalizată

Test de microbiom • Raport detaliat •  Recomandări de nutriție și stil de viață

690 de euro

*in lei la cursul de VANZARE Banca Transilvania.

Alege pachetul nostru de analiză a microbiomului, ce include
consultanță de nutriție pentru un intestin sănătos

Ce vei obține:

Compoziție Microbiom

Vei afla compoziția microbiotei tale intestinale, cu detaliere a tipurilor de bacterii, fungi, arhee, paraziți etc. (inclusiv care dintre acestea sunt patogene, neutre sau benefice), dar și funcțiile lor.

Indici de Sănătate

Vei primi scoruri legate de sănătatea microbiotei tale intestinale (disbioză, diversitate, bogăție și indicele Shannon) și informații legate de implicații în boli cronice.

Recomandări de Nutriție

Vei primi sfaturi detaliate legate de cum să îți schimbi dieta în funcție de microbiomul tău unic pentru a-ți atinge scopul nutrițional, fie că este scădere/creștere în greutate, ameliorarea simptomelor sau gestionarea unei boli cronice.

Îmbunătățește-ți digestia și sănătatea metabolică

Dar mai întâi, hai să discutăm de ce ești aici…

Cel mai probabil ne-ai găsit pentru că suferi de simptome digestive persistente și te întrebi cum poți afla dacă acestea sunt cauzate de microbiomul tău și ce strategie să folosești pentru a rezolva definitiv problema.

La Synobis Medical, ajutăm oameni ca tine să găsească soluții integrate pentru probleme de sănătate cauzate de dezechilibre ale florei intestinale.

Cum te poate ajuta pachetul de test de microbiom?

Testarea microbiomului îți va oferi mai mult decât simple informații despre comunitatea de microorganisme dîn colon.

Pachet Test de Microbiom

690 de euro

*in lei la cursul de VANZARE Banca Transilvania.

Când recomandăm testul de microbiom?

Afecțiuni intestinale și digestive

Probleme imunologice

Afecțiuni psihice

Boli metabolice și alte afecțiuni

Cum Funcționează?

Pasul I: Plata avansului

Primul pas este plata în avans a sumei integrale a pachetului de microbiom.

În urma plății vei primi un voucher și detalii despre procedeul de colectare a probei.

Pentru informații legate de preț și modalitatea de plată, te rugăm contactează-ne prin:

Sau la telefon: 0725 946 789

Pasul II: Colectarea Probei

Folosind informațiile din voucherul primit vei contacta laboratorul partener pentru a primi protocolul și kitul de colectare a probei și pentru a te programa la cel mai apropiat centru pentru predarea probei.

Laboratorul va analiza proba și va transmite rezultatele în maxim 27 de zile lucrătoare.

Vei primi raportul laboratorului, cu informații detaliate legate de compoziția microbiomului intestinal.

Pasul III: Consultație de Nutriție

Noi vom analiza informațiile primite de la laborator și îți vom oferi un raport de interpretare, cu soluții acționabile pentru a pune în practică observațiile laboratorului.

De asemenea, vei beneficia de o consultație de nutriție cu un dietetician specialist, în decursul căreia vei primi o dietă elaborată, personalizată pe compoziția microbiomului tău, și vom discuta orice eventuale nelămuriri sau sugestii.

Ce include pachetul de test al microbiomului?

Spre deosebire de alte companii, noi nu testăm doar bacteriile din intestinul tău.

Laboratorul partener pe care l-am selectat cu mare atenție folosește cea mai avansată tehnologie de secvențiere din prezent, numită shotgun metagenomics (metagenomica shotgun) care are posibilitatea să se uite la tot ADN-ul din proba prelevată, fie că este vorba de bacterii, fungi, paraziți, arhee, sau produși ai acestora.

Iată câteva informații pe care le vei afla:

Specii patogene

Vei afla dacă în proba colectată s-au identificat microorganisme patogene sau potențial patogene, precum specii de Salmonella, Enterobacter, Shigella, Klebsiella, Morganella, Pseudomonas, Clostridium perfringens, Clostridium histolyticum, Helicobacter pylori, Bilophila wadsworthia, Staphylococcus aureusCryptosporidium, Entamoeba histolytica, Candida albicans, Candida kruseii, etc.

Specii comensale

Vei afla care este gradul de abundență al speciilor comensale și ce produse benefice/anti-inflamatoare sunt produse de acestea, inclusiv acizi grași cu lanț scurt. Specii de microorganisme comensale includ Akkermansia muciniphila, Faecalibacterium prausnitzii, Roseburia faecis, Bacteroides fragilis, Clostridium butyricum, specii Enterobacter Bifidobacterium etc.

Diversitate, Bogăție

Vei avea la dispoziție numeroase informații legate de microbiomul intestinal, cum ar fi diversitatea (varietatea speciilor depistate), bogăția (numărul total al speciilor), indexul Shannon, indice de disbioză, indice anti-inflamator, indice de fermentație a proteinelor, specii „keystone”.

Recomandări personalizate

Vei primi un plan alimentar dezvoltat în totalitate pe baza rezultatelor microbiomului tău intestinal, incluzând tipuri de alimente de evitat, tipuri de alimente de preferat, prebiotice de adăugat în dieta de zi cu zi, dar și probiotice, sinbiotice sau postbiotice recomandate.

Dacă dorești să afli mai multe despre microbiomul intestinal, care e diferența dintre „microbiotă” și „microbiom” sau despre beneficiile testului de microbiom, citește articolul de mai jos: