Str. Iuliu Hațieganu nr. 6

Cluj-Napoca 400394

0725 946 789

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

contact@synobis.ro

Programări online

Inbody 770 – analizator corporal de ultimă generație

La Synobis Medical poți să te cântărești și să îți afli compoziția corporală amănunțită printr-o scanare de doar 60 de secunde!

Scanarea cu Inbody 770 se face prin impedanță, fără estimări empirice și îți oferă informații detaliate despre masa musculară, masa grasă totală, masa grasă viscerală, apa în organism, proteine, minerale, greutate ideală personalizată și, nu în ultimul rând, metabolism bazal.

Nutriție – ne ajută să avem o radiografie a obiceiurilor individului. În funcție de compoziția corporală dieteticianul sau medicul nutriționist poate să observe tendințele alimentare ale individului (de consuma mai mulți carbohidrați și mai puține proteine, dacă are un aport proteic adecvat, daca bea suficiente lichide și altele) sau nivelul de activitate fizică. Rezultatele sunt interpretate și explicate pe loc de către specialistul în nutriție Synobis Medical.

Analiza corporală amănunțită este utilă și în cazul pacienților bariatrici, pentru a monitoriza evoluția compoziției corporale postoperator și a fluidelor, dar și în alte ramuri medicale cardiologie, nefrologie, diabet zaharat, oncologie.

Diabetul zaharat – Inbody 770 oferă informații utile în managemenul diabetului zaharat. Pentru că nu se bazează pe date empirice, se pot obține informații exacte legate de riscul de boală și obezitate prin analizarea masei musculare, grasimii totale și grăsimii intraabdominale. Grăsimea intraabdominală este un factor de risc major pentru diabet și întreține boala sau chiar o agravează. Analiza corporală Inbody oferă un istoric privind evoluția intervenției nutriționale și medicale, detectează dezechilibrele hidrice relaționate cu inflamația.

Prețul unei analize corporale complete + interpretare este 100 lei și se poate face pe bază de programare la Synobis Medical, Cluj-Napoca, Str Iuliu Hatieganu nr 6, telefon 0725946789. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email